FAQ

Hoe kan ik betalen indien ik niet over Ideal beschik?

Je kunt het beste op de website zelf het formulier invullen met alle juiste N.A.W. gegevens en gewenste workouts. Na het invullen van het formulier selecteer je een bank en wanneer je bij de bank bent, annuleer je de betaling. Het totaal bedrag kun je overmaken naar onderstaand rekeningnummer. Wanneer wij de betaling hebben ontvangen, zorgen we ervoor dat de inschrijving wordt afgerond en dat je de bevestiging krijgt toegestuurd.  

 

Bank gegevens
IBAN: NL37ABNA0532875990
BIC: ABNANL2A
Ten name van Shivers BV onder vermelding van NAAM + les mills beach workouts

 

Kan ik me nog op de dag zelf inschrijven?

Ja, dit kan indien er in de betreffende workout nog plaatsen beschikbaar zijn. Om jezelf op 18 juli in te schrijven, meld je je bij de registratiebalie om je inschrijving in orde te maken. Let op: er is geen pinautomaat aanwezig. Je dient (gepast) contant te betalen.

 

Is er een speciale actie voor teams?

Ja, we hebben een speciale 10+1 actie. We nodigen jou, je instructeurs en clubleden graag uit om dit event bij te wonen. Als club is het gezellig en goed voor de sfeer om met een grote groep te komen, maar het heeft ook andere voordelen: hoe groter de groep, hoe groter de korting! Per 10 deelnemers mag er één persoon gratis mee (10 + 1). Kortom: hoe groter de groep, hoe groter en leuker het voordeel!

Interesse? Stuur dan een e-mail naar info@beachworkouts.nl. Wij sturen je dan het inschrijfformulier toe waarmee jullie gebruik kunnen maken van de 10+1 actie. 

 

Zijn er douches aanwezig?

Er zijn geen douches aanwezig, maar er zal wel de mogelijkheid zijn om jezelf af te spoelen en op te frissen

 

Waar kan ik mijn auto parkeren?

We raden je aan met de fiets of het openbaar vervoer naar Scheveningen te komen. Kom je toch liever met de auto, dan kun je op diverse plekken parkeren. Parkeren is (onder voorbehoud van wijzigingen) gratis bij de Visafslag of achter het havengebied (o.a. Vissershavenweg en Treilerweg). Aan de Boulevard is het betaald parkeren, net als op het parkeerterrein direct aan het The Hague Beach Stadium. Kom vroeg, want met mooi weer is het druk en snel vol! 

 

Kijk voor informatie op de website van de gemeente Den Haag http://denhaag.com/nl/scheveningen-bereikbaarheid

 

Overnachtingsmogelijkheden

Overnachten kan op één van de dichtstbijzijnde locaties:

 

Kijk voor meer mogelijkheden tot overnachten in Den Haag op http://denhaag.com/nl/hotels#slapen-aan-het-scheveningse-strand

 

Zijn er kluisjes aanwezig?

Er zijn geen kluisjes aanwezig. Tijdens de workout kun je je tas mee de area in nemen.

 

intersport
reebok
den haag topsport