A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/lesmills/public_html/ci/system/core/Exceptions.php:185)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 672

Reebok

REEBOK

BE MORE HUMAN!

 

REEBOK EERT ÉCHTE MENSEN DIE DOOR TOEWIJDING EN DISCPLINE DE NIEUWE GENERATIE TOPATLETEN ZIJN


Word een betere, sterkere versie van jezelf

Al in 2014 introduceerde Reebok hét symbool: de Reebok Delta. De drie zijdes van de delta vertegenwoordigen de fysieke, mentale en sociale verandering die de fitness lifestyle teweeg brengt. Fitness brengt je volle potentieel als mens naar boven en met de nieuwe boodschap ‘Be More Human’ presenteert Reebok aan de wereld de grootste uitdaging so far. Word een betere, sterkere versie van jezelf, oftewel: ‘Be More Human’.

 

Echte mensen trainen voor een gezond lichaam én een gezonde spirit

In 2015 onderstreept Reebok het belang van buiten je comfortzone treden. Tough fitness, oftewel rauw en écht trainen. In onze door technologie gedomineerde wereld worden we overspoeld door gemanipuleerde beelden. Reebok eert de mensen die écht zijn. De mensen die hard en rauw trainen. Dit zijn de mensen voor wie fitness meer is dan trainen voor een mooi plaatje. Voor deze mensen betekent fitness trainen voor een gezonder lichaam, een gezondere geest én spirit. Dankzij fitness worden ze betere ouders, leiders, leraren, partners, kortom: een betere, sterkere versie van zichzelf. Reebok heeft hiervoor dan ook de perfecte gear, stijlvol en bovenal functioneel. Speciaal ontworpen om het lichaam aan te vullen en te supporten tijdens iedere workout.

 

FREAK SHOW: bekijk de video

De Reebok-film ‘Freak Show’ is een overweldigende video die laat zien wat toewijding en discipline betekenen. Klik hier www.reebok.com/bemorehuman  om de video te zien. 

intersport
reebok
den haag topsport