A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/lesmills/public_html/ci/system/core/Exceptions.php:185)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 672

The workouts

THE WORKOUTS

De Les Mills Beach Workouts zijn terug van weggeweest en gaver dan ooit! Op zaterdag 18 juli start om 9.00 uur de aanmelding/inschrijving en een half uur later gaan de eerste workouts van start. Schrijf je nu in voor de workouts van jouw keuze, want vol=vol! 

 

BODYBALANCE is de Yoga, Tai Chi en Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en waar rust en kalmte centraal staan. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde serie van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt. 


BODYPUMP is de originele barbell class, een full body workout. Deze workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, de professionele instructeurs en het feit dat je kunt sporten op je eigen niveau inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft. En snel! 

BODYCOMBAT is de krachtige cardio workout waarbij je helemaal loskomt. Dit felle en energieke programma is geïnspireerd op de Oosterse vechtkunst en is gebaseerd op verschillende vechtsporten, zoals Karate, Boksen, Taekwondo, Tai Chi en Muay Thai. Door de opzwepende muziek, punch, kick en kata je je een weg door de les en verbrand je heel veel calorieën.

 

CXWORX concentreert zich op de mid-sectie van je lichaam. Het versterkt en vormt de buik- en bilspieren, terwijl het ook de functionele kracht verbetert en het programma werkt preventief tegen blessures. In 30 minuten train je de romp en de spierketens die je boven- en onderlichaam met elkaar verbinden. CXWORX is super voor het strakker maken van de buik-, rug- en bilspieren! 

 

Maak kennis met toegankelijke, maar super leuke dansmoves! SH'BAM is de perfecte manier om in vorm te komen en je 'inner star' te laten stralen, zelfs als je al wat danservaring hebt. Je danst op populaire hits die hoog in de lijsten staan en de beste classics die door een remix in een nieuw jasje zijn gestoken. Dit maakt SH'BAM tot een workout die super fun en gezellig is!

 

BODYJAM is de ultieme cardio workout waarbij je jezelf verliest in de sensatie van dans. Het programma is een verslavende mix van de nieuwste dansstijlen, op de coolste muziek. Het fun aspect en het cardio aspect zijn bij BODYJAM even belangrijk. Funky instructeurs leren je om je losjes en soepel te bewegen. Elke nieuwe les is een andere danservaring, afhankelijk van wat nieuw en hot is!

 

GRIT is High Intensity Interval Training (HIIT) die je uitdaagt om heel hard te werken, waardoor je super snel, super fit wordt. HIIT bestaat uit herhalende, korte tot middellange trainingspieken met een intensiteit van boven de anaerobe drempel. Les Mills GRIT Series heeft als primair resultaat de conditie verbeteren, maar elke vorm van GRIT heeft unieke voordelen en kenmerken:

 

Door middel van overwegend krachtoefeningen wordt een High Intensity Interval Training bereikt. Secundair resultaat: opbouw van kracht en spiermassa.

  

Door middel van overwegend cardio oefeningen wordt een High Intensity Interval Training bereikt. Secundair resultaat: vetverbranding en vergroting van het atletisch vermogen.

 

RPM is de indoor cycling workout waarbij je rijdt op het ritme van krachtige muziek. Ga het parcours op met je inspirerende instructeur, die het peloton leidt door heuvels, vlakke landschappen, bergtoppen, tijdritten en interval training. Breng je endorfine peil zo hoog als je kunt en zweet en verbrand zoveel mogelijk. Tijdens de Les Mills Beach Workouts ervaar je RPM op een unieke manier: je fietst namelijk op de boulevard van Scheveningen! 

 

De ViPR Workout is een 30 minuten durende training, waarin cardio, kracht en coördinatie van je hele lichaam centraal staan. ViPR is dé ontdekking op het gebied van full body training. De ViPR is een innovatief fitnessproduct met een opvallend uiterlijk. Het is een rubberen buis met meerdere handgrepen, die beschikbaar is in verschillende gewichten. De ViPR is geschikt voor iedereen: van beginner tot ervaren atleet. Door grote variatie in de bewegingen met de ViPR gaat je hartslag omhoog. Een echte aanrader!

 

Boksen heeft een groot aantal fysieke voordelen, zoals conditieopbouw, vetverbranding en krachtopbouw in het hele lichaam: vooral in de buik en onderrug. De Boxing Workout die tijdens de Beach Workouts wordt gegeven is een action packed, high intensity training, met een mix van boksen en kickboksen. Deze snelle, krachtige en uitdagende workout zorgt er in 30 minuten voor dat je zweet, leert boksen, je lijf uitdaagt en tot het uiterste kunt gaan. Have fun and get the results you never thought possible!

 

Circuit Training is een perfecte manier om je hele lichaam te trainen. In de Circuit Training die tijdens de Beach Workouts wordt gegeven ligt de focus op het verhogen van je hartslag en het verbruiken van zoveel mogelijk energie. Door gebruik te maken van verschillende functional training producten, zoals de Bulgarian Bag, Dip bars, Power Bands, Speed Cones, SKLZ Hurdles, de SKLZ Speedchute en Kettlebells worden zoveel mogelijk spieren en systemen tegelijkertijd aan het werk gezet om een hoog calorieverbruik te genereren.

 

GRIT is enorm populair. Het is een uitdagende workout en als GRIT Coach dien je topfit te zijn. Denk jij het meest fitte GRIT team samen te kunnen stellen binnen jouw club? Ga dan nu de uitdaging aan tijdens THE ULTIMATE GRIT TEAM CHALLENGE. Kijk hier voor meer informatie en het inschrijfformulier.

intersport
reebok
den haag topsport